Què es?Per què?

El complex context socioeconòmic actual suggereix que, més enllà dels talents i les responsabilitats individuals, només és possible la generació de nou progrés si, junts, anem més enllà i prenem una vertadera actitud de compromís i d’acció envers el moment que ens ha tocat viure.

Ara, més que mai, hem de despertar en nosaltres una NOVA ACTITUD SOCIAL, una actitud que es troba latent a la nostra societat i que està disposada a aflorar. Il·luminem doncs aquesta nova actitud de COMPROMÍS seguida d’una ACCIÓ TANGIBLE i MESURABLE per impulsar el nou progrés i transformar el futur.

Què?

COMPROMOU-TE és una iniciativa oberta a tothom, que pretén impulsar el compromís de cada persona o organització a emprendre accions concretes per millorar la nostra comunitat. La suma de compromisos i accions de milers de nosaltres pot multiplicar l’efecte transformador fent d’aquest món en un lloc millor, something better.

COMPROMOU-TE i difon la iniciativa personalment o com a organització perquè junts podem fer-la realitat.

Com?

Mitjançant una Xarxa Social de Compromisos en Moviment cada persona o organització construeix i comparteix el seu propi Perfil de Compromisos en Acció, creant, copiant, adherint-se i replicant compromisos que generen acció i transformació social.

Qui?

COMPROMOU-TE és una iniciativa conjunta promoguda per la Fundació Princesa de Girona, Campus Party i Teaming, oberta a totes les persones i organitzacions que tinguin la voluntat de COMPROMETRE’S per impulsar el progrés i la millora social.