Política de privacitat i Normes d'ús

Compromou-te mostra a persones de tot el món els compromisos publicats i adquirits pels usuaris dels llocs web www.compromoute.org, www.compromuevete.org i www.committomove.org.

Els compromisos publicats i totes les interaccions dutes a terme pels usuaris sobre ells mateixos són públics a tot el món.

 Aquesta política de privacitat descriu com i quan Compromou-te recull i utilitza la informació que li proporcionen els usuaris que utilitzen els seus serveis.

En utilitzar aquests serveis, els usuaris consenten la recollida, tractament, emmagatzematge, revelació i altres usos de la informació que proporcionen a Compromou-te segons el que es descriu en aquesta política de privacitat. Els usuaris autoritzen Compromou-te a utilitzar la seva informació a qualsevol país del món.

Procedència de les dades

La informació proporcionada pels usuaris pot provenir directament dels portals web www.compromoute.org, www.compromuevete.org i www.committomove.org o bé dels missatges publicats pels usuaris de Twitter mitjançant les etiquetes #compromoute #compromuevete o #committomove.

Informació del registre

Es tracta de la informació necessària per registrar-se al lloc web. És la següent:

  • Nom i cognoms (obligatori)
  • E-mail (obligatori)
  • Fotografia
  • Biografia
  • Blog
  • Compte de Facebook
  • Compte de Twitter
  • Compte de Linkedin

 

La informació que proporcionen els usuaris a Compromou-te serà pública per a qualsevol usuari que visiti els llocs web www.compromoute.org, www.compromuevete.org o www.committomove.org, excepte l’e-mail que es mantindrà sempre privat.

Informació sobre els compromisos

Tota la informació sobre els compromisos (ja siguin compromisos de nova creació, rèpliques o la participació en compromisos aliens en forma de “m’agrada”, de comentaris o de compromoure’s serà pública per a qualsevol usuari que visiti els llocs web www.compromoute.org, www.compromuevete.org o www.committomove.org.

 Modificació de les dades

Els usuaris registrats a Compromou-te, sempre que ho vulguin, podran modificar les seves dades personals des de l’apartat “Edita el teu perfil”.

També es poden modificar les dades via correu electrònic a l'adreça info@compromoute.org.

Eliminació del compte

Si un usuari vol deixar d’utilitzar el seu compte pot eliminar-lo. Per fer-ho ha d’accedir a la pàgina del seu perfil i clicar al botó “Dóna’t de baixa”.

En el moment d’eliminar el compte l’usuari podrà escollir entre eliminar únicament les seves dades personals o bé eliminar completament tota la informació que hagi generat dins del portal. En el primer cas, la informació relativa a compromisos que hagi creat o replicat romandrà en el sistema amb el nom d’usuari “Usuari eliminat”.

 Condicions d’ús

Qualsevol compromís no relacionat directament amb els àmbits d'actuació (educació, negoci, treball, societat, cultura, ciència i tecnologia) o de contingut sexual, violent o polític, serà eliminat.

Protecció de dades

En compliment de l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, la Fundació Príncep de Girona informa que les dades personals recollides des d’aquest lloc web s’utilitzaran únicament per al seu funcionament normal. Únicament s’incorporaran als fitxers de la Fundació Príncep de Girona amb el consentiment previ dels interessats i en cap cas seran cedides a tercers sense aquest consentiment previ.